25 Mart 2012 Pazar

Seriye Devam

Arsenal kazanmaya devam ediyor! Bu hafta sonu Aston Villa'yı sahasında 3-0 ile geçerek kazanma serisini 7 maça çıkardı ve Chelsea, Tottenham ve Liverpool'un puan kaybettiği haftada yerini sağlamlaştırdı.


Sezon başında şampiyon olur diyen ezeli rakip Tottenham tepe taklak giderken Arsenal galibiyet serisi ile önce ilk dörde girdi daha sonra üçüncülük koltuğunun sahibi oldu. Gunners şu anda liderin 12 puan gerisinde ve bitime 8 hafta kaldı. Şampiyonluk aklımızın ucundan geçmiyor ama keşke play-off olsaydı:P Arteta'nın takıma artık tam anlamıyla uyum sağlaması Gervinho'nun Afrika Kupası sonrası muhteşem dönüşü, Walcott ve Chamberlain'in hücum aksiyonları takımı bir anda takım yaptı. Eh Van Persie Reis'de golleri sıralamaya başlayınca yükseliş kaçınılmazdı.


açınılmazdaArtık gözler gelecek sezonda. Wenger'in yıldız transferi yapacağız açıklamasından sonra şampiyonluğu yeniden hayal etmeye başladık. Podolski, Götze gibi isimler Wenger'in radarında. Savunmaya da ortalama bir takviye yapılabilir. Zira sık sakatlıklardan sonra kadro genişliği tartışılmaya başlandı. Benim Wenger Reis'ten isteğim Hazard'ın aklını çelip Emirates'e getirmesi. Onun içinde Wenger'le çalışmak kendini geliştirmek adına çok iyi olacaktır. Gelecek sezon efsane kadronun başlangıcı olacak sonra demedi demeyin bunlar şampiyonluğun ayak izleri...



Arsenal 3-0 Aston Villa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder